fredag 6. februar 2009

Needles and Pins

Det er med et lite stikk av angst at jeg erklærer denne under- avdelingen av Elinbluggen for åpnet. Faren er stor for at vi har å gjøre med en døgnflue helt uten brodd. Jeg har aldri likt håndarbeid, og har i alle år betraktet folk som er dyktige på området med en blanding av skepsis og misunnelse. Med ett unntak har jeg ikke rørt en symaskin siden 1987. Som den nyslåtte eier av et Brother-eksemplar av arten vil jeg nå undersøke om det er mulig for vanlige dødelige med G i forming å:

a) lage ting som ser OK ut og kan brukes, og
b) komme seg gjennom den skapende prosessen uten varige men - ja, kanskje endog glede seg over arbeidet.

Jeg er definitivt trehendt, men starter med to tomme hender og ti tommeltotter. Eventuelle lesere kan vente seg små variasjoner over et meget begrenset tema. Produktene kalles blutøy. Hvis noen mot formodning skulle bli inspirert, er det bare én ting å si: Sett i gang! Kan jeg, kan virkelig alle.

["Needles and Pins": Smokie, 1977]

2 kommentarer:

 1. Som tidligere nevnt: du er hovedgrunnen til at jeg kastet meg uti det, - omsider! ;)
  Som gammel fan av dine diverse betraktninger over tilværelsen som barnløs/Er det mulig?!?/Flerbarnsmor og nå altså syende: du har en stil som ingen annen!
  Håper det blir minst én bok av din geniale måte å beskrive tilværelsen på!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, Eva Mari! Det er veldig inspirerende. Jeg har tatt meg en liten sypause nå, men nytt stoff er i hus, så jeg får vel snart prøve meg litt igjen.

  Klem fra Elin

  SvarSlett